top of page

Travel Support Europe - Controller

Schottenius & Partners passion är att bygga bolag. Vi sitter centralt i Varberg och söker just nu en Controller till ett av våra spännande tillväxtbolag Travel Support Europe.
 

Travel Support Europe är ett av Europas ledande reseassistansbolag. Vi hjälper resenärer från hela världen att komma back on track när det uppstår problem inom medicinsk service eller rese- och vägassistans när man är ute och reser i Europa. Våra kunder är försäkringsbolag och andra assistansbolag. Från vår larmcentral i centrala Varberg erbjuder vi personlig assistans över hela Europa dygnet runt, året om. För mera information www.travelsupporteurope.com

 

Travel Support Europe söker nu en Controller till vårt kontor i Varberg

Vill du jobba i en internationell verksamhet, i en affärsnära roll och vara med på en tillväxtresa? Är du en driven, initiativtagande och strukturerad person som brinner för ekonomi? Då tycker vi att du ska söka denna roll!

 

Rollen som Controller

Du kommer att ha ett helhetsansvar för löpande redovisning, månadsbokslut och rapportering samt ta fram ekonomisk information och analyser som behövs för att följa upp och styra verksamheten.
 

 

 • Löpande redovisning, kund och leverantörsreskontra

 • Kontoavstämningar

 • Moms och skattehantering

 • Månadsbokslut och rapportering

 • Uppföljning, statistik och analys

 • Div ad hoc uppgifter på uppdrag av ledning

 • En viktig del i arbetet är att utveckla processer och rutiner där vi kan jobba smartare och mer effektivt med hjälp av nya system
   

 

Vi söker dig som har några års erfarenhet från att ha arbetat självständigt med bokslut samt har erfarenhet av större flöden i kund – och leverantörsreskontra. Vi värderar ditt personliga engagemang mycket högt. Du är en lösningsorienterad och strukturerad person som gärna tar initiativ och ser förbättringspotential i processer och rutiner. Struktur och planering kommer gå hand i hand, då det under vissa perioder kommer vara ett högt arbetstempo.

 

För att lyckas i rollen
Har du god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift
 • Du har stor ansvarskänsla och ett vaket öga med uppmärksamhet för detaljer

 • Du trivs i en internationell, dynamisk och snabbväxande miljö med varierande kontaktytor

 • Du är en hjälpsam, prestigelös och engagerad person som alltid vill bidra med kvalitét

 • Du är trygg som person och har en förmåga att genom ett strukturerat arbetssätt prioritera och planera ditt arbete

 • Det är viktigt att du är en systemvan person, som har intresse för IT och affärssystem

 

Vi erbjuder dig

Ett spännande och omväxlande arbete i ett företag med ambitioner att växa de kommande åren. Du har en viktig roll hos oss och vi lägger stor vikt vid din personlighet, där samarbete, gemenskap och att ställa upp för varandra är en självklarhet.

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag, 08-16:30 med möjlighet till flex

Startdatum: Snarast

Arbetsplats: Travel Support Europe's kontor i Varberg, Norrgatan 10
 

 

Intresserad?

Känns det här som rätt uppdrag för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag eftersom vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
 

 

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och Travel Support Europe är du välkommen att kontakta Johanna Schottenius på johanna.schottenius@schotteniuspartners.com eller telefon 0760-108021.
 

Vi ser fram emot din ansökan! Maila din ansökan till work@travelsupporteurope.com.

 

bottom of page