top of page
6G3A1999.jpg

VI AGERAR I VARBERG OCH VÄRLDEN 

 

Schottenius & Partners består av entreprenörer, som älskar att bygga bolag. Vi har också ett gediget nätverk, som vi med glädje använder när vi behöver addera specifika kompetenser.

Vi på Schottenius & Partners:

Porträtt_Johanna.jpg

Johanna Schottenius

Civilekonom, specialiserad inom ekonomistyrning, arbetat som managementkonsult inom strategi, processer, organisation, affärsutveckling och ledarskap. 9 års internationell erfarenhet från IKEA, med positioner baserade såväl nationellt som globalt inom retail, shoppingcenterutveckling, affärs- och strategiutveckling, sustainability och ledarskap.  

Porträtt Klas.jpg

Klas Karlsson

Affärsutvecklare och ledare som varit medgrundare och vd till Interaktiv Säkerhet och Yellow Brand Protection (numera under amerikanska bolaget och varumärket Corsearch). Erfarenhet av internationell expansion med kraftig tillväxt, inkl. USA och Kina. Hade även olika ledarroller under kommersialiseringen av Lunarstorm. Arbetat under lång tid med affärsutveckling, digital produktutveckling, effektivisering och att växa organisationer i högt tempo.

Porträtt_Wille.jpg

Ville Schottenius

Entreprenör som varit med och byggt flera företag i olika branscher, bl.a. Björn Borg, Lunarstorm, Interaktiv Säkerhet och Yellow Brand Protection (numera under amerikanska bolaget och varumärket Corsearch). Specialområden är utarbetande och implementering av affärsmodeller och strategier. Vilhelm är flitigt anlitad som extern rådgivare och som styrelserepresentant, i både noterade och onoterade bolag.

6G3A1658.jpg

Jimmie Antonsson

Digital strategi och produktutvecklare. Medgrundare till Interaktiv Säkerhet och Yellow Brand Protection (numera under amerikanska bolaget och varumärket Corsearch). Ansvarat för utvecklingen av avancerad mjukvara till global marknad, inkl. i samarbete med några av världens absolut största varumärken. Även skapat system för optimal effektivisering, inkl. automatiseringar. Stor vana att arbete med team av utvecklare, lokaliserade i olika delar av Europa.

bottom of page